Servicii Incarcare Freon

Serviciu complet de diagnosticare și încărcare cu freon a sistemului de climatizare. Condusul pe durata verii nu trebuie să fie un calvar. Meriți o mașină confortabilă! Tehnologie originală. Specialiști instruiți. Consultanță specializată. Fără rabat la calitate

 

La TuninG3M beneficiezi de un serviciu complet destinat instalatiei de climatizare a masinii tale. Vino in orice punct de service pentru verificarea, curatarea si incarcarea sistemului AC cu cea mai performanta si mai precisa aparatura disponibila pentru masina ta.

Cand trebuie sa apelezi la serviciul de incarcare cu freon?

Cel putin de doua ori pe an pentru a pregati instalatia de aer conditionat a masinii pentru sezonul rece si sezonul cald .
Daca simti ca instalatia de aer conditionat raceste foarte greu.
Daca dupa pornirea AC-ului simti un miros neplacut.
Etapele incarcarii cu freon:

Aparatul de ultima generatie folosit la TuninG3M extrage freonul si uleiul existente in instalatia de aer conditionat, curata intreg sistemul, iar apoi videaza instalatia pentru a se constata etansitatea sistemului si pentru a se afla daca exista pierderi de freon.
Aparatul umple instalatia de aer conditionat cu cantitatea de freon recomandata de producatorul masinii, adauga cantitatea necesara de ulei si verifica presiunea din instalatie.

Beneficiile serviciului

Vei folosi instalatia de aer conditionat a masinii in conditii optime si la capacitate maxima.
Se elimina si mirosul neplacut din masina, iar tu si pasagerii veti respira doar aer curat.
Se depisteaza eventualele scurgeri sau pierderi de presiune.
Cantitatea de freon este reglata conform modelului tau de masina.


Recomandari Tuning3M

Porneste aerul conditionat o data la doua saptamani, chiar si pe timp de iarna, pentru a prelungi durata de viata a sistemului. Pornindu-l, freonul circula prin sistem, iar uleiul cu care este amestecat lubrifiaza componentele si garniturile sistemului.
Foloseste aerul conditionat pentru dezaburirea mult mai eficienta si mai rapida a gemurilor. Fiind mai uscat, aerul condionat dezabureste instant.
Atunci cand este posibil, parcheaza la umbra in sezonul cald.
La drum lung, pastreaza o diferenta de maxim 5 grade intre temperatura de afara si cea din masina pentru a nu iti pune in pericol sanatatea prin schimbarile bruste de temperatura.