Servicii Profesionale 3M

Cosmetica Auto
Din pasiune pentru masini oferim servicii de cosmetica auto si detailing profesional in Bucuresti si Ilfov. Curatarea in detaliu ne diferentiaza. Ne adaptam usor dupa cerintele clientului si raspundem cu promptitudine fiecarei solicitari de detailing auto profesional.

Produsele folosite sunt bio, certificate, profesionale si de calitate. Cursurile si experienta dobandita in timp ne-au invatat sa fim printre cei mai buni.

Detailing Auto Bucuresti sector 3

Cosmetica Auto Profesionala

Curatare tapiterie material textil

Curatarea prin injectie – extractie este in acest moment cea mai performanta metoda folosita in industria auto si in mod special la serviciile de cosmetica auto profesionala, acolo unde se impune o curatare în profunzime, la cele mai inalte standarde si cu rezultate pe masura.

 

Curatare tapiterie piele
Curatarea pielei se face manual cu solutii dedicate care nu afecteaza culoarea si textura iar la final se aplica o protectie care hidrateaza si protejeaza pielea de imbatranirea prematura. Acest tip de servicii de curatare poate fi aplicat si in activitatile casnice dar, totodata, si in cele profesionale, in spatii de birouri, conferinte si nu numai.

 

Polish auto/faruri
Acest procedeu se executa doar dupa pregatirea si spalarea si degresarea masinii.

Polish-ul auto cuprinde mai multe etape precum: eliminarea zgarieturilor sau corectie lac iar la final lustruirea sau luciul.

Polish-ul se poate executa in mai multi pasi, totul depinde de gradul de zgarieturi prezente pe element.

Dupa procesul de polisare se aplica un sigilant (protectie ceramica sau ceara).