Home

Polish Faruri 3M

Polish Faruri 3M

Efectuam polish faruri de cea mai buna calitate 3M

Un polish efectuat de echipa detailing TuninG3M implica folosirea celor mai profesionale solutii si echipamente existente la ora actuala pe piata din Romania, operatia finala de polish va fi una de exceptie.

Ce inseamna un polish de faruri, o reconditionare faruri?
Poate un polish faruri sa ne ajute?

Cu siguranta, multi dintre noi au observat cum vizibilitatea farurilor, noaptea, sa scada atat de mult incat deplasarea poate pune probleme de siguranta. Din ce in ce se vede mai putin si mai putin noaptea, in timpul deplasarii.
Efectiv lumina farurilor nu mai poate trece prin plasticul ingalbenit al farului masini dvs. Cu siguranta, acesta e momentul in care este nevoie de un polish faruri profesional.

Din ce in ce plasticul farurilor se deterioreaza atat de rau, pana in clipa in care farurile masinii ajung in stadiul de a fi cele mai inestetice elemente de caroserie. De multe ori se observa autoturisme superbe, dar plasticul farurilor sunt atat de matuite si deteriorate incat nu se vede nici becul din interior.

Lucrul acesta este posibil de fiecare data datorita slabei calitati a materialelor pe care producatorii de autoturisme le folosesc pentru a fabrica farurile masinilor.
Pe langa asta, farurile autovehiculelor incep a fi confectionate din materiale din ce in ce mai slabe calitativ, acest lucru se poate simti prin simpla atingere.
Din cauza particulelor de praf si mizerie din aer, dar si din cauza ploii, a zapezii, a vatului prin care viteza noastra de deplasare este din ce in ce mai mare, inevitabil farurile noastre devin mate, galbene, nu mai putem distinge corect noasptea.

Produs 1

Servicii Polish 3M

Noi existam pentru a ajuta oamenii sa-si lase amprenta asupra lumii. Oricat ar fi de mare sau mic, brandul TuninG3M exista pentru a ajuta pe fiecare sa aduca propriul impact unic asupra lumii.

Detalii